Tadika Terbaik di Bandar Baru Bangi – Tadika ABS

Tadika Terbaik di Bandar Baru Bangi

Anda merupakan penduduk di Bangi, Selangor? Masih dibadai dilema untuk memilih tadika terbaik di Bandar Baru Bangi yang bersesuaian buat anak-anak? Risau jika anak-anak tidak selesa jika dihantar ke tadika sebarangan? Kini, anda tidak perlu risau lagi!

Dibawa khas untuk warga Bandar Baru Bangi, kami perkenalkan, Tadika ABS yang merupakan salah satu tadika terbaik di Bandar Baru Bangi yang memberikan 100% fokus untuk anak anda.

Pemilihan Tadika Terbaik Di Bandar Baru Bangi Untuk Anak Anda

Aspek ini merupakan salah satu perkara yang sangat dititikberatkan. Untuk pengetahuan anda, ramai ibu bapa yang masih tidak tahu cara untuk membentuk kanak-kanak mengikut acuan yang terbaik.

Tambahan pula, pendidikan awal kanak-kanak adalah amat penting bagi memperlihatkan hala tuju mereka di masa hadapan. Oleh itu, salah satu cara yang paling produktif adalah dengan memilih tadika yang betul!

Wujudkah tadika yang ‘betul’ ini? InshaAllah wujud … Tadika ABS adalah jawapan bagi persoalan tersebut. Tadika ABS sememangnya tadika terbaik di Bandar Baru Bangi.

Tadika ABS Merupakan Tadika Yang Menjadi Pilihan Ramai Ibu Bapa di Bandar Baru Bangi

Tadika Terbaik di Bandar Baru Bangi

Untuk pengetahuan anda, terdapat dua cawangan Tadika ABS di kawasan Bangi. Lokasi pertama berada di,  No. 1 Jalan 3/31 Seksyen 3, Bandar Baru Bangi 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor Darul Ehsan.

Manakala lokasi kedua pula berada di, No. 9 G&M, Jalkan Hentian 5, Pusat Hentian Kajang, Kajang.

Untuk lebih mudah, anda boleh sahaja Waze ‘Tadika ABS Seksyen 3 Bangi’ atau ‘Tadika ABS Nasyrah Hentian Kajang’. Tadika ABS juga beroperasi setiap hari Isnin hingga Jumaat, jam 7.00 pagi sehingga 6.00 petang

Apa yang pasti, Tadika ABS yang merupakan tadika terbaik di Bandar Baru Bangi ini juga telah menjadi tumpuan kebanyakan ibu bapa terutamanya yang ingin mendaftarkan anak-anak seawal umur 4 tahun.

Tadika ABS | Tadika Terbaik Di Bandar Baru Bangi!

Tadika Terbaik di Bandar Baru Bangi

Untuk maklumat anda, Tadika ABS sangat mementingkan kualiti dalam melahirkan generasi yang bermutu tinggi. Oleh itu, Tadika ABS Bandar Baru Bangi telah menawarkan beberapa keistimewaan bagi mencapai matlamat tersebut. Antaranya: 

1. Guru yang terlatih dan berpengalaman dalam membimbing anak-anak

Tadika ABS di Bandar Baru Bangi ini memiliki tenaga pengajar yang terbaik dan berpengalaman dalam mendidik anak-anak ke arah yang lebih produktif.

Hal ini kerana, pendidikan dan didikan yang betul mampu membuatkan anak-anak lebih mudah untuk menyerap ilmu yang diajar. Dalam hal ini, guru terlatih dan berpengalaman akan memainkan peranan mereka dengan sebaiknya.

2. Persekitaran yang ceria, selamat dan selesa

Persekitaran yang ceria dan selesa akan membuatkan anak-anak lebih seronok untuk ke tadika! Tadika Terbaik di Bandar Baru Bangi ini sememangnya mementingkan suasana yang ceria buat anak-anak anda.

Apa yang lebih penting ialah, Tadika ABS amat menekankan aspek keselamatan buat semua pihak bermula daripada anak-anak, para ibu bapa dan juga para gurunya.

3. Modul dan program yang menepati keperluan dan fitrah anak-anak

Tadika Terbaik di Bandar Baru Bangi iaitu Tadika ABS telah menggunakan modul pembelajaran berlandaskan Kementerian Pendidikan. Bukan itu sahaja, Tadika ABS turut mengadakan pelbagai program yang bersesuaian dengan keadaan anak-anak anda.

Di Tadika ABS, pembelajaran bukan sekadar belajar semata-mata. Namun, pelbagai teknik ‘survival‘ juga turut dimuatkan dalam sesi pembelajaran, demi membantu anak-anak untuk menempuh kehidupan luar dengan lebih baik di masa hadapan. Menarik bukan?

4. Kepelbagaian program tambahan yang memenuhi keperluan perkembangan anak-anak

Selain memberikan penumpuan terhadap subjek-subjek asas daripada segi membaca dan menulis, Tadika ABS Bandar Baru Bangi turut menjalani program-program tambahan bagi menambahkan kemahiran dan perkembangan anak-anak.

Salah satu contoh program tersebut adalah di bawah Kelab Araf yang mengajar anak-anak untuk celik wang. Memang unik!

5. Pakej yuran pelbagai yang memudahkan urusan ibu bapa

Tadika ABS di Bandar Baru Bangi merupakan salah satu tadika swasta terbaik yang turut menawarkan yuran dengan harga berpatutan. Pakej yuran yang pelbagai ini telah memberikan peluang untuk ibu bapa memilih sendiri sebarang pakej yang dimahukan, berdasarkan kemampuan.

Sememangnya berbaloi dengan Tadika ABS yang merupakan tadika terbaik di Bandar Baru Bangi ini!

Visi dan Misi Tadika ABS 

Kredit: Facebook Tadika ABS

Usah risau untuk memilih Tadika ABS Bandar Baru Bangi sebagai pendidikan awal untuk anak-anak anda, kerana Tadika ABS akan sentiasa memastikan mereka untuk terus berminat dalam mempelajari pelbagai skills dan kemahiran seperti, skill motor, skill komunikasi dan skill kognitif.

Dengan ini, anak-anak akan lebih bersedia untuk menghadapi alam sekolah rendah sejajar dengan visi dan misi yang menjadi pegangan Tadika ABS iaitu:

  • Mewujudkan suasana pembelajaran yang seronok dan menggembirakan. 
  • Melahirkan generasi berakhlak baik, berbudi bahasa dan bersopan santun melalui Bahasa & Budaya Tinggi, serta Teknik Nabi yang selaras dengan ajaran yang dibawa oleh Nabi Muhammad SAW. 
  • Memupuk nilai keusahawanan dan bijak kewangan melalui 6 nilai preneurship.

Berminat untuk Mendaftarkan Anak Anda di Tadika ABS?

Anda berminat untuk mendaftarkan anak-anak di Tadika ABS? Mahu anak anda lebih menikmati pengalaman belajar yang lebih meluas? Jom sertai Kelas Percubaan Tadika ABS secara PERCUMA sekarang juga!

Anda hanya perlu klik di sini, dan anak anda boleh rasai sendiri kelas percubaan percuma selama 5 hari. Untuk maklumat lanjut, boleh layari https://tadikaabs.com/ atau Facebook Tadika ABS.

ABS Edu Solutions Sdn Bhd (730776-D)
Sebuah anak syarikat ABS Education Sdn Bhd
Satu inisiatif

×
error

Kongsi Artikel Ini

Tadika ABS