Tadika Terbaik di Gua Musang – Tadika ABS

tadika terbaik di gua musang

Masih mencari tadika swasta terbaik di Gua Musang, Kelantan, yang berpatutan dan berkualiti? Jika ya, artikel ini khas untuk anda yang ingin mendapatkan pendidikan awal terbaik buat anak-anak. Tak perlu runsing lagi, sebab tadika terbaik di Gua Musang kan ada?

“Eh, tadika mana satu yang dimaksudkan ini sebenarnya?”

Jika anda ingin ketahui info lanjut tentang tadika swasta terbaik di Gua Musang ini, mari teruskan bacaan. Terdapat peluang menarik di hujung perkongsian tau! Rugi jika tak baca…

Tadika ABS Terbaik Di Gua Musang | Pilihan Utama Anda!

Tadika Terbaik di Gua Musang

Ini yang kami nak share kepada anda, tentang tadika terbaik di Gua Musang yang perlu diketahui sekiranya anda memiliki anak-anak berumur 4 hingga 6 tahun. Tadika ini dikenali sebagai Tadika ABS, iaitu Tadika Aktif. Bijak. Santun.

Tadika ABS ini bukan sahaja terletak di Gua Musang, Kelantan, malahan ia berlokasi di hampir seluruh negeri di Malaysia! Bila sebut sahaja tentang Tadika ABS, pasti ramai yang sudah mengenali.

Tadika Aktif. Bijak. Santun. | Tadika ABS

Tadika Terbaik di Gua Musang

Untuk makluman anda, Tadika ABS ini beralamat di PT 9374, Taman Titiwangsa, Bandar Baru 18300 Gua Musang, Kelantan. 

Mudah sahaja kalau nak cari Tadika ABS ini, sebab ia berdekatan dengan Hospital Gua Musang, Marrybrown Gua Musang dan balai polis. Nampak sahaja tiga bangunan ini, maka jumpalah Tadika ABS ini!

Untuk waktu operasi bagi Tadika ABS ini pula berbeza-beza mengikut cawangan. Namun, untuk cawangan di Gua Musang, Kelantan, waktu operasinya bermula seawal jam 7.30 a.m. sehingga 5.30 p.m.

Apakah Syarat-syarat Kemasukan ke Tadika ABS?

Tadika Terbaik di Gua Musang

Bagi jawapan persoalan ini, mudah sahaja! Untuk pengetahuan anda, syarat kemasukan ke Tadika ABS ini tidaklah serumit yang anda sangkakan … Anak anda hanya perlu berumur 4 tahun hingga 6 tahun sahaja. Mudah kan?

Untuk bahagian yurannya pula, anda juga tidak perlu risau. Hal ini kerana, Tadika ABS yang merupakan tadika terbaik di Gua Musang ini menawarkan beberapa jenis yuran dengan harga mampu milik. InshaAllah, ibu bapa pasti akan berasa lega dalam proses pemilihan pakej yuran nanti. Memang berbaloi!

Untuk Silibus Pembelajaran, Adakah Kesemua Cawangan Tadika ABS Menggunakan Silibus Yang Sama?

Modul pembelajaran tadika ABS adalah berteraskan Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) dan Kurikulum Standard Prasekolah Kebangsaan (KSPK). Ini membuktikan bahawa Tadika ABS sememangnya telah berdaftar di bawah KPM. Sungguh, kredibiliti Tadika ABS di Gua Musang ini memang terbaik!

Tambahan pula, Tadika ABS ini tidak hanya menumpukan kepada silibus asas semata-mata, namun, mereka juga mempunyai modul tambahan khas seperti Little Ibnu Sina, Kelab Araf, Smart English, Smart Muslim dan Playschool Astakona. Modul-modul khas seperti ini akan menambah kemahiran dan perkembangan terhadap minda anak-anak anda.

Contohnya, Modul Little Ibnu Sina yang mengajar anak-anak berkaitan Sains. Pembelajaran modul ini sepenuhnya berasaskan cerita dan eksplorasi. Untuk pengetahuan anda, kaedah bercerita seperti ini akan membantu meningkatkan pemahaman anak-anak ke aras yang lebih tinggi.

Selain itu, Modul Kelab Araf pula merupakan modul keusahawanan yang dilentur seawal anak-anak berumur 4 tahun. Dalam pembelajaran modul ini, ia akan membantu meningkatkan beberapa kemahiran seperti:

Kemahiran dalam membuat keputusan dan belajar untuk menyelesaikan masalah.

Kemahiran dalam bernegosiasi dan bertolak ansur.

Kemahiran berkolaborasi dan berkerja dalam berkumpulan.

Kemahiran kepimpinan dan berdikari.

Jadi, itulah serba sedikit berkaitan dengan modul khas terbaik di Tadika ABS Gua Musang ini. Memang banyak yang anak-anak anda boleh pelajari di sini tau!

Bagaimana Untuk Berdaftar Dengan Tadika ABS? | Tadika Terbaik Di Gua Musang

Sekiranya anda berminat untuk mendaftarkan anak-anak di Tadika ABS Gua Musang, pendaftaran adalah dibuka sepanjang tahun mengikut kekosongan yang ada.

Untuk pendaftaran tahun 2023 juga telah dibuka ya! Anda boleh terus WhatsApp Tadika ABS di nombor, 011-5970 9373 untuk sebarang pertanyaan secara terus.

Sekiranya anda was-was untuk berdaftar dengan Tadika ABS, anda boleh dapatkan kelas percuma untuk anak anda juga tau! Anda boleh perhatikan sendiri keselesaan Tadika ABS dan cara pembelajaran yang akan dialami oleh anak anda. Jika anda berminat, boleh rujuk info di bawah.

Pertanyaan Lanjut

Anda berminat untuk mendaftarkan anak-anak di Tadika ABS? Mahu anak anda lebih menikmati pengalaman belajar yang lebih meluas? Jom sertai Kelas Percubaan Tadika ABS secara PERCUMA sekarang juga!

Anda hanya perlu klik di sini, dan anak anda boleh rasai sendiri kelas percubaan percuma selama 5 hari. Untuk maklumat lanjut, boleh layari https://tadikaabs.com/ atau Facebook Tadika ABS.

ABS Edu Solutions Sdn Bhd (730776-D)
Sebuah anak syarikat ABS Education Sdn Bhd
Satu inisiatif

×
error

Kongsi Artikel Ini

Tadika ABS