logo-aktif-bijak-santun-abs-TRADE-MARK

Tadika ABS Nasyrah

Pendaftaran 2018 sudah dibuka!

Pembelajaran Luar Kelas

Anak-anak lebih mudah belajar melalui apa yang mereka pegang dan lihat sendiri. Anak-anak tidak belajar hanya menggunakan pensel dan buku.

Saya Sentuh &
Saya Belajar

Guru-guru sentiasa menggunakan bahan bantu mengajar menggunakan bahan maujud yang ada di sekeliling anak-anak. Ini meningkatkan kefahaman dan menambahkan keseronokan belajar.

Mengemabalikan Hak Kanak-kanak Belajar Secara Gembira

Anak-anak yang penuh tenaga memerlukan kaedah pembelajaran yang membolehkan mereka tetap aktif bergerak. Guru-guru dilatih untuk mengaplikasikan Teknik Nabi dalam menaikkan daya percaya diri anak-anak.

AKTIVITI TAMBAHAN

KELAB
MEMANAH ABYAD
PROGRAM MEMBACA CERIA & READ INSIDE OUT
PROJEK STEM & HUFFAZ CILIK

Pinjamkan kami 3 Minit Masa Tuan Puan Untuk Menonton Klip Video Tadika ABS ini!

"Sepanjang anak saya berada di Tadika ABS Nasyarah Seksyen 4 ini, banyak perubahan dan perkembangan positif yang saya dapati. Yang paling ketara ialah sikap sebenar dia. Macam mana dia di rumah, macam itu juga dia di sekolah.

Tidak seperti di sekolah lama di mana dia agak senyap dan tidak banyak bergaul atau aktif ketika di sekolah tetapi jika berada di rumah dia akan jadi diri sebenar dan aktif seperti biasa."
Puan Roslin , ibu Cik Puan Muda Rania (5 tahun)
"Saya dapati sejak anak saya ke Tadika ABS Hentian Kajang , perkembangan anak saya semakin meningkat dari segi membaca dan menulis. Keyakinan anak saya menjadi amat baik apabila berdepan dengan guru-guru dan rakan-rakan.

Beliau juga dapat bekerjasama dengan baik dalam setiap aktiviti yang diadakan di tadika. Selain dari itu , beliau menunjukkan sikap sabar , daya kepimpinan, setia kawan dan tolong-menolong.

Saya mendapati sistem pembelajaran yang digunakan , penggunaan bahasa yang baik beserta aplikasi Teknik Nabi dapat menaikkan semangat anak untuk hadir ke tadika."
Puan Nor Suhaida, ibu Cik Puan Muda Nursyamimi (5 tahun)

Daftar Sesi 2018 Hari Ini

 7 Minit dari Stesen Komuter UKM!

Follow Facebook kami 

 TEMUI KAMI DI SINI

Tadika ABS Nasyrah Hentian Kajang


No 9 G & M, Jalan Hentian 5,
Pusat Hentian Kajang
43000 Kajang, Selangor.

 

 6 minit dari Pasar Raya Econsave Jalan Reko!

Follow Facebook kami 

 

 

TEMUI KAMI DI SINI

Tadika ABS Nasyrah Seksyen 4

No 140, Jalan 4/3 Seksyen 4
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.

Hakcipta Terpelihara 2017 IT @ESSB